Stagiaires

Solliciteer nu

Stages

Alles is te huur! Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het huren. Onze huurders zoeken naar een fietsenverhuurder op de hoek, tot een hoogwerker voor een bouwklus!

Huren.nl is een jong en snel groeiend bedrijf. Het is onze missie om de huurmarkt transparant en inzichtelijk te maken, zodat de huurder makkelijk en snel de juiste verhuurder kan vinden. We hebben mega grote ambities. Die ook over de landsgrenzen heen gaan. In onze stoutste dromen huurt uiteindelijk de hele wereld via ons! 

Binnen het team wordt hard gewerkt. En als we succes hebben dan vieren we dat goed, met een stevig potje tafelvoetbal of een andere toffe activiteit. Aan onze huurders leveren we kwaliteit en voegen we altijd waarde toe. Door bijvoorbeeld hun informatie te geven voordat ze gaan huren en te helpen met het vinden van de juiste verhuurder. Wij gaan voor de lange termijn en het opbouwen van een adviesrelatie. ‘Hit and run’ is niet onze stijl. Wij zijn eerlijk en transparant. Binnen het team, maar ook onze huurders mogen dat van ons verwachten.

En het team blijft groeien! We zoeken altijd versterking van ons team. 

Welke stages bieden wij aan?

HBO - afstudeerstage CRM: houd je bezig met de klanttevredenheid van Huren.nl en leer met het maken van een CRM-plan alle interessante onderdelen van customer relationship management!

HBO - Marketing & Communicatie Specialist: help ons op het gebied van marketing, communicatie en PR!

HBO - Sales: help Niels met de sales activiteiten en leer de fijne kneepjes van het vak!


MBO - Content: ondersteun Ramon met het verbeteren en uitbreiden van content op onze website.

MBO - (Online) Marketing: genereer meer bezoekers naar onze website samen met Robert.

Sluit jouw opleiding aan bij een van deze stage, solliciteer dan nu bij ons.

Wat vragen wij van jou?

  • Energie, drive en discipline;
  • Affiniteit met online branche;
  • Goede omgang met MS-Office;
  • Je bent tenminste 32 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

Een jonge, snelgroeiende organisatie met een open en transparante werksfeer, tevreden huurders en goede toekomstperspectieven. En verder willen we je alles leren op het vlak van online en krijg je alle mogelijkheden om mee te bouwen aan onze organisatie, zeker op. Je kunt een grote stempel drukken op het succes en de groei van Huren.nl. Daarnaast doen wij er alles aan om de team building, humor en gezelligheid erin te houden:

  • Wij verzorgen elke dag een gezamenlijk lunch met o.a. salades;
  • Elke vrijdagmiddag doen we een kleine borrel vanaf 16 uur;
  • Iedere maand gaan we een keer sporten met elkaar. Niet verplicht overigens :);
  • Aan het eind van het kwartaal organiseren we een leuke teamactiviteit met diner in de stad. Vaak gaat dit door tot in de late uurtjes;
Heb jij nog vragen over deze functie? Neem contact op met Donna (030-2270635) of mail naar donna.slaman@huren.nl. Wil jij met ons kennis maken? Klik dan op 'Solliciteer nu', beantwoord een paar vragen en laat je CV achter.

Max

Britt

Ramon

Niels

Daniël

Robert

Erik

Donna

Farley

Cas

Bennet

Tim

Robin

Mascotte